La 36a edició finalitza amb notable assistència de públic als concerts
Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Cabrils la 36a edició del festival de música de Cabrils, el MUSICAB. Des de divendres al vespre fins diumenge nit s’han succeït els concerts de música en diferents punts del municipi.
Divendres al vespre, al recinte de Can Barba, la regidora de Cultura, Laura Casalprim Ayguasenosa i l’alcaldessa de Cabrils, Maite Viñals Clemente, van inaugurar el festival, acompanyades d’un duet de guitarra i contrabaix. El mateix divendres es va dur a terme el concert inaugural amb el grup “Koko-Jean & The Tonics”, una barreja explosiva de soul, rock i blues.
Dissabte, al parc Anselm Clavé van tornar els concerts de tarda, amb la participació del cabrilenc Jan Nieto, que tot i la seva joventut lidera un quartet on la veu i la guitarra n’eren els protagonistes. Al vespre i de nou a Can Barba, Pere Martínez va aconseguir emocionar al nombrós públic assistent amb el seu flamenc intimista, creant l’ambient perfecte per a l’esplèndida actuació de Martirio, amb el seu fill, Raul Rodríguez, virtuosíssim a la guitarra, que van deixar curts els prop de 90 minuts de concert.
Diumenge el dia es va aixecar amenaçador per la pluja, però no va fer alterar els plans musicals del dia. Al migdia el Centre Cívic es va omplir de famílies per escoltar La Clika, una colla d’amics i amigues que comparteixen bons moments i ens ho expliquen amb bona música.
A la tarda la barcelonina L’Beel i la seva música electrònica van sonar al Parc Anselm Clavé, amb la intenció al públic jove al festival. I a la nit, Paula Valls es va obrir i va deixar el llistó molt alt amb el seu concert, però La Ludwig Band va agafar el llistó i el va fer ballar entre les més de 200 persones que van omplir Can Barba.
I com els darrers anys, no ha faltat, per una banda, la simbiosi entre música, natura i enologia amb el tast de vins Testuan realitzat a Can Barba, amb acompanyament musical i per l’altre, la zona de restauració al costat de Can Barba, per tal de complementar l’oferta cultural amb la gastronòmica, com és tradició a Cabrils.